Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, haricen esaslamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini kucakeriye hapseder.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden azca olmamalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal yüksek kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Derece: Haberde adı geçen firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Hiç işkil nanay ki yangın felaketi, sene içre birey kaybına ne olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile emtia kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapmızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde Yangın Kapısı ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page